Aankomend: PlayStation 4 Neo

neo

Sony heeft het nieuws nu officieel bevestigd, de nieuwe en verbeterde PlayStation 4 komt eraan. De PlayStation 4 Neo moet over meer kracht beschikken dan de huidige versie van de spelcomputer.

De geruchten deden al enkele tijd te ronde, maar tot een bevestiging kwam het niet. Nu is het wel zo ver, de CEO kwam met het verlossende woord. De PlayStation 4 krijgt het de naam ‘Neo’ en zal beschikken over verbeterde graphics en kan het daarnaast nog 4K-resolutie ondersteunen.

Neo is geen vervanger

De PlayStation 4 Neo zal niet de huidige versie vervangen, maar als een tweede console verkocht worden. De meeste ‘normale’ PS4 spellen zullen ook beschikbaar zijn op de PS4 Neo. Het apparaat zal wel duurder zijn dan de huidige PlayStation 4, die kost momenteel rond de 350 euro in de winkel.

Het is nog onduidelijk wanneer de PS4 Neo gelanceerd zal worden, eerder werd er uitgegaan van een periode tussen juli en oktober. Naar verwachting zal de PlayStation 4 Neo wel nog dit jaar verkrijgbaar zijn voor de consument.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *