PS4 verkocht onder 40 miljoen consumenten

ps4

Sony kwam kort geleden met groot nieuws naar buiten, het wist te melden dat de PlayStation 4 al veertig miljoen keer verkocht is onder consumenten.

Nooit eerder verkocht een PlayStation speelcomputer zo goed, de PS4 ging vliegensvlug van de toonbank bij de release. De PlayStation 4 bestaat ondertussen al bijna drie jaar. Sinds november 2013 zijn er al meer dan 270 miljoen Playstation 4-games verkocht. Kortgeleden kwam het nieuwste spel ‘Uncharted 4’ uit, deze is al bijna drie miljoen keer over de toonbank gegaan.

Overweldigende ondersteuning

“We zijn werkelijk dankbaar voor de overweldigende ondersteuning van onze fans en partners over de wereld. Dat heeft ons geholpen bij het bereiken van deze significante mijlpaal in zo’n korte tijd”, aldus Sony-topman Andrew House.

“We gaan ons best doen om nog meer goede game-ervaringen aan onze gebruikers te bieden, het momentum door te zetten en het PlayStation 4-platform uit te breiden met een ongeëvenaarde line-up van games, ons VR-systeem PlayStation VR en revolutionaire features en networkservices.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *